Consiliul Județean Bihor intenționează să realizeze un proiect de dezvoltare a unui turism de calitate în zona Padiș – Glăvoi. Dorim să realizăm acest proiect prin accesarea de fonduri europene – anunță vicepreședintele Mircea Mălan, într-o postare pe Facebook.

În perioada următoare, mai spune Consiliul Județean citat de presa locală, Serviciul Proiecte cu Finanțări Nerambursabile din cadrul Consiliului Județean Bihor va căuta axe de finanțare cu fonduri europene. Adică, și pe scurt, vom face dar nu avem banii. Doar vă spunem.

Dacă treaba era serioasă, și nu doar de imagine sau propagandă ca, de exemplu, în cazul INTENȚIEI de a lansa o companie aeriană, sau al INTENȚIEI de a construi nu știm ce stadion, oare nu era mai bine să vină conducerea CJ Bihor și să se laude că are și planul și finanțarea?

Sau, pentru domniile lor, tot ce contează e să se laude cât mai mult, și atunci o iau, pe bunul model penelist, pas cu pas.

De exemplu, azi ne-am trezit de dimineață și am mers la birou. – Șoc! Nimeni până la ei nu a mai făcut asta.

La birou ne-am gândit să facem un proiect. – Surpriză! Sunt primii care se gândesc…

După ce ne-am gândit, am anunțat presă că ne-am gândit. – Bravo!

După ce am anunțat asta, am anunțat și că urmează să căutăm bani pentru materializarea gândului. – Incredibil! Premieră în România!

Ce să zicem noi? Păcat că nimeni nu se gândește să le preia exemplul…

Articolul precedentIncident sângeros în Bihor. Doi câini au fost împușcați de un vânător, după ce aceștia și-au urmat stăpânul pe câmp
Articolul următorRadarele fixe vor apărea din nou pe drumurile din România, alături de camere, iar cei care încalcă codul rutier vor fi automat amendați