În zi de moțiune, când totul se scormonește, iar și iar, când aliații de ieri sunt dușmanii de mâine, când memoria ori ne ajută, ori ne joacă feste, vă invităm să ne amintim împreună și să decidem apoi ce credem și pe cine credem.

Premierul Ludovic Orban le-a spus, miercuri parlamentarilor social-democrați, în discursul său de la moțiunea de cenzură, că sunt ”născuți din pixul lui Dragnea” pentru că acesta a semnat listele de candidaturi, că de acest „stigmat” nu vor scăpa în viața lor și că el nu se poate lăsa „judecat” de asemenea oameni. După discursul lui Orban, liderul deputaților PSD Alfred Simonis a declarat la microfon că și Ludovic Orban a fost făcut parlamentar prin pixul PSD în vremea USL și a prezentat două poze cu liderul PNL și Liviu Dragnea. `Țin să îi reamintesc domului Orban că și domnia sa a fost parlamentar pe liste făcute cu același pix al președintelui Dragnea, în 2012, când ați candidat împreună în USL. Nu păreați atunci să fiți deranjați de culoarea pixului sau a gecii”, a spus Simonis. (sursa: stiripesurse.ro)

UPDATE:
În timp ce televiziunile prezentau pe ecrane aceste fotografii, premierul Ludovic Orban spunea, de la tribuna Parlamentului, că nu a purtat și nu va purta niciodată geaca roșie…

Articolul precedentNoaptea, ca PNL, pe trotinetă!
Articolul următorGuvernul Orban, demis. Urmează criza politică?