Florin Cîțu a afirmat că protestul anti-vaccinare și anti-restricții de sâmbătă seară a fost unul ”cinic”, iar din cauza unor ”iresponsabili” care vor ajunge să aibă nevoie de spitalizare, ceilalți români trebuie să plătească mai mult. Premierul a afirmat că se așteaptă să existe sancțiuni după protest.

La congresul PNL, 5.000 de persoane n-au respectat nicio regulă, iar poliția nu a sancționat individual pe nimeni!

”M-am uitat și la protestul de ieri, un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane infectate”, a afirmat, duminică, premierul, precizând că există mai multe cauze pentru care s-a ajuns la acest punct al pandemiei, scrie News.ro.

”Iresponsabilitatea unor oameni după aceea pică pe umerii celorlalți români. Ceilalți români trebuie să plătească mai mult pentru că unii sunt iresponsabili și vor ajunge în spital”. 

La congresul PNL 5.000 de persoane n-au respectat nicio regulă, iar poliția nu a sancționat individual pe nimeni!

Întrebat dacă are situația amenzilor date după protest, premierul a declarat: ”Mă aștept să fie date amenzi, încă nu avem situația”.  Peste 10.000 de persoane au participat, sâmbătă seară, la un protest anti-vaccinare și față de certificatul verde în Capitală. (sursa)

La congresul PNL 5.000 de persoane n-au respectat nicio regulă, iar poliția nu a sancționat individual pe nimeni!

La congresul PNL, 5.000 de persoane n-au respectat nicio regulă. iar poliția nu a sancționat individual pe nimeni!

Articolul precedentCîțu: Trebuie să creștem numărul de paturi la ATI (09.09). Director de spital: Da, hai să extindem ATI-ul şi să fim Constanţa doi!
Articolul următorOradea. 1.168 de euro pe metrul patrat. Salariul mediu lunar net este sub 2.400 de lei! E bine