PSD a transmis miercuri, 24 noiembrie, că renunță la prezentarea programului de guvernare pe motiv că nu a primit aviz de la DSU. Social-democrații au lansat și o ironie la adresa PNL, precizând că Congresul liberalilor cu 5.000 de persoane „s-a putut”, în timp ce un eveniment cu „20 de oameni” nu.

”Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU! PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare!”, a transmis, miercuri, PSD.

Candidatul partidului pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că este ”un gest de responsabilitate”, dacă acesta este cadrul legal.

”Mi se pare o decizie de responsabilitate din partea PSD care consideră că protejarea sănătăţii publice este mult mai importantă decât lansarea miniştrilor care vor face parte din Guvern”, a afirmat Rafila, după audierea din Parlament.

Întrebat de ce Congresul PNL, cu 5.000 de participanţi, a fost avizat, Rafila a precizat: ”Nu are rost să intrăm în astfel de comentarii”.

Prezentarea Programului de guvernare şi priorităţile PSD ar fi trebuit prezentate miercuri, într-un eveniment programat la ora 19.00. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.