Maria Anghel: Există o serie de suplimente și băuturi care ajută la arderea grăsimilor. Dar unele băuturi le poți prepara chiar la tine acasă. Sunt ușor de făcut și te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus în timp ce dormi. Aceste băuturi ard grăsimile în timpul somnului.

Există unele ierburi naturale, mirodenii, fructe și alimente care au ca efect arderea grăsimilor. De exemplu, cele care ajută la pierderea în greutate sunt mărul, scorțișoara, lămâia, semințele de chia și legumele verzi. Acestea au proprietăți antiinflamatorii semnificative și de slăbit.

Utilizarea acestor ingrediente în băuturile naturale, ajută la arderea grăsimilor chiar și atunci când nu faci nimic, când dormi sau ești în repaus.

Iată cele mai bune băuturi care te ajută la arderea grăsimilor în timp ce dormi:

1. Ceai de mușețel și scorțișoară

Ceaiul infuzat cu mușețel și scorțișoară sau ceaiul simplu din plante sunt băuturi de detoxifiere foarte bune pentru arderea grăsimilor. În general, este bogat în antioxidanți puternici, flavonoide, minerale esențiale și nutrienți care sunt de ajutor pentru pierderea în greutate și menținerea sănătății generale.

Extractul de scorțișoară este în mod natural bogat în antioxidanți, proprietăți microbicide și antiinflamatorii, ceea ce îl fac o băutură excelentă pentru a stimula metabolismul și a genera căldură din zonele cu grăsime.

În plus, ceaiul de mușețel, ajută la eliminarea toxinelor și a celulelor de apă în exces. Băut, înainte de culcare, îmbunătățește calitatea somnului și ajută la slăbire.

Află cum se prepară, dar și celelalte băuturi care ard grăsimile în timp ce dormi, dintr-un articol pe Click!.ro.

Articolul precedentProbleme și cu mierea din Ucraina. Ajunge la noi la prețuri extrem de mici, de o calitate îndoielnică, și afectează apicultorii locali
Articolul următorRămas cu o singură și amărâtă cursă internațională, aeroportul orădean nu o promovează nici pe aceea. De unde se iau bilete spre Forli?