Cei care, acum vreo trei anișori, deci nu pe vremea lui… Burebista, țipau isteric împotriva Jandarmeriei – pentru că, nu-i așa, era de bon ton, țipă acum, la fel de isteric, pentru o Jandarmerie mai… asertivă. Ce chestie… Tocmai acum când, pe model american (!!), o mână de oameni a trecut gardul care înconjoară curtea Parlamentului.

La fel, cei care acum vreo trei ani, deci nu pe vremea lui… Burebista, vedeau în românii din Diaspora pe cei mai buni și mai frumoși dintre noi (sic!), țipă azi, isteric, împotriva lor, pentru că, ce să vezi, și-au dat seamă că au votat AUR și nu USR, nu se vaccinează și îi cam doare în cot de regulile de intrare în țară. Dar numai dacă țara se numește România.

În fine, zidul ceaușist din jurul Parlamentului și-a dovedit, încă o dată, inutilitatea. Ce s-a întâmplat azi este, poate, un semn că el ar trebui, în sfârșit, dărâmat. Măcar așa, la 32 de ani de la Revoluție, o mică etapă din ea se va fi fost finalizat. În sfârșit.

Articolul precedentViktor Orban: Ungaria nu îşi va schimba politica privind migraţia, în ciuda deciziei Curţii de Justiţie a UE
Articolul următorProteste în spitale – Angajaţii cer creşterea salariilor tuturor angajaţilor din sistem / Solidaritatea Sanitară: Doar o mişcare de amploare are şanse reale de a obţine drepturile salariale cuvenite / SANITAS anunţă grevă japoneză