Parcarea de pe strada Independenței nu are autorizație de la ISU și nu ar fi putut fi inaugurată sâmbătă, după 8 ani de șantier, din această cauză. Dar care sunt de fapt motivele reale? Iată ce a descoperit fostul europarlamentar bihorean Emilian Pavel.

”Motivele le vedeți și în filmarea de aseară. Urmăriți în ce stadiu spune conducerea Primăriei Oradea că parcarea e finalizată, cu costuri de 17.608 Euro/loc de parcare! Apa băltește și e pompată pe carosabil, instalația electrică tronează în mijlocul apelor, zici că sunt bazinele unei păstrăvării, nu parcare subterană.

Dimineață apa era scoasă, dar este evident că acolo sunt erori grave de proiectare. În parcare, la nivelele -1, -2 și -3 nu am avut acces… Vom vedea rezultatele când va fi inaugurat acest proiect care este deja emblematic pentru eșecul #PNL!

Calitatea lucrărilor este cea mai mare problemă a actualei administrații.

Parcarea de pe strada Independenței nu are autorizație de la ISU și nu a putut fi inaugurată sâmbătă. Motivele le vedeți și în filmarea de aseară. Urmăriți în ce stadiu spune conducerea Primăriei Oradea că parcarea e finalizată. Apa băltește și e pompată pe carosabil, instalația electrică tronează în mijlocul apelor, zici că sunt bazinele unei păstrăvării, nu parcare subterană. Dimineață apa era scoasă, dar este evident că acolo sunt erori grave de proiectare. În parcare, la nivelele -1, -2 și -3 nu am avut acces.. vom vedea rezultatele când va fi inaugurat acest proiect care este deja emblematic pentru eșecul #PNL! Calitatea lucrărilor este cea mai mare problemă a actualei administrații.

Gepostet von Pavel Emilian am Montag, 22. Juni 2020
Articolul precedentSURSE – Iohannis și Orban discută despre AMÂNAREA măsurilor de relaxare
Articolul următorDocument oficial: Guvernul Orban a creat 1.203 locuri de muncă la stat. Pentru cine?