Fostul jucător la bursă Laurențiu Ștefănescu a analizat pe Facebook comportamentul premierului Florin Cîțu în ce privește scandalurile în care acesta a fost implicat în ultimele săptămâni. Potrivit fostului boker, premierul „nu face politică, ci pariză o miză”.

„Am fost 11 ani broker pe bursă. Am lucrat cu cei mai buni jucători din piață la vremea aceia. Ca să poți rezista în acea lume și să fii în top trebuie să ai o mentalitate de gambler. Asta îți deformează personalitatea în timp. Ajungi la un anume nivel de insensibilitate, iar riscul devine un mod de viață. În viața reală devii distopic și chiar periculos. Pariezi viețile oamenilor ca și banii. Ești dispus să pui totul la bătaie pentru marele pot.

Văzându-l pe Cîțu în ultimile zile, am avut o revelație. Băiatul ăsta nu face politică, ci pariază o miză. Indiferent de costuri, va merge până la capăt. Cunosc bine psihologia asta. Se împrumută la maxim, plătește oricât și fără scrupule pentru a intra în joc și riscă totul pentru miza vieții. E periculos ca dracu!”, a relatat acesta pe Facebook. (sursa)

Articolul precedentHop și Mihăilă! ”Cîțu știa încă din aprilie că banii alocaţi ministerului nu sunt suficienți.” Doamna de când știa și, PUBLIC, nu spunea?
Articolul următorOrdonanța în Monitorul Oficial: Paie pentru băut, bețișoare de urechi, furculițe, farfurii și alte produse din plastic interzise