La finalul unui interviu fluviu și omagial publicat de FormulaAs, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor vorbește și despre viitorul său politic pe care îl vede astfel:

– Ați fost primar, acum sunteți preșe­din­te de consiliu județean. Ce urmează? Multă lume vă vede pe viitor la Palatul Victoria.

– Eu cred într-o analiză pe care fiecare om trebuie să și-o facă, privitor la capacitatea lui de a onora cum se cuvine o anumită func­ție. E un principiu con­form căruia fiecare avan­sează, până ajunge la un nivel de… in­competență. Eu n-aș vrea să con­firm acest principiu. (…) Șansa să ratezi este foarte mare. (…) Nu mai bine încerci să îți vezi lun­gul nasului? (…)

Eu cred că România are destui oameni pregătiți, ca­re pot să facă o treabă bună, trebuie doar ca par­tidele să-i găsească în interior, iar dacă nu îi au, să aibă curajul să îi aducă de afară. (…)

Am fost consilier local, con­­­silier județean, prefect, secretar general al gu­ver­­­nului, primar de reședință de județ și acum pre­ședinte de consiliu județean.

Există o vârstă la care livrezi la maximum posibil. Iar după 55-60 de ani, ar trebui să te duci către Parlament.

Pe funcțiile as­tea executive, ești un cal de bătaie de dimineața pâ­nă seara. Trebuie să ai o stare fizică foarte bună, să reziști la tracasări, la nervi.” (sursa)

Așadar, Bolojan spune și le spune tuturor propagandiștilor personali că funcția de prim ministru nu e de nasul lui. Nu vă faceți, însă, iluzii! Asta nu înseamnă că propaganda se va opri.

Mai mult, edilul recunoaște că în România – desigur, nu e o surpriză!, sunt oameni mai bine pregătiți decât el, de exemplu, credem noi, oameni care nu atrag fonduri europene ca să le dea înapoi din banii orădenilor! Gen 17 milioane de euro dintr-un șut…

Dar mai este timp, nu vă speriați. Va veni și rândul TUTUROR bihorenilor să dea bani înapoi. Fiți pe fază!

Și încă un lucru: NIMENI, NICIODATĂ, nu i-a propus lui Bolojan funcția de prim ministru. O fi știind TOT RESTUL LUMII, ceva?…

PS

La cum vede Bolojan Parlamentul, dacă ajunge acolo, nu va face NIMIC!

Articolul precedentMulți cred că nu vor mai ajunge la pensie şi nu îi interesează!
Articolul următorISU Arad: 16 persoane rănite într-un accident luni dimineața pe A1; una decedată