Casa de Asigurări de Sănătate Bihor anunță că pentru persoanele care au solicitat eliberarea unui duplicat al cărții de Asigurări de Sănătate, cu cerere făcută până la data de 25 martie 2022, instituția a primit deja 403 carduri duplicat.

Acestea pot fi ridicate oricând, de luni până vineri, în timpul programului de activitate al instituției, fără o programare prealabilă.

De asemenea, spune un comunicat primit la redacție, CAS Bihor așteaptă un al doilea lot al cardurilor duplicat pentru persoanele care au depus cerere după data de 25 martie 2022.

Rugăm toți asigurații bihoreni să trateze cu respect cardul de asigurare de sănătate pentru a evita pierderea sau deteriorarea acestuia, spune comunicatul primit.

CAS Bihor menționează că pentru decontarea serviciilor de sănătate, cardul este obligatoriu și de aceea îi îndeamnă pe asigurați să considere cardul de sănătate ca un act care demonstrează faptul că sunt contributori la asigurările sociale de sănătate.

Articolul precedentVasile Ernu: Felul în care se comportă Olanda este de un cinism și populism de școală colonială veche
Articolul următorIoan Mang: Cer cu tărie gaze și petrol românesc pentru români, cărbune românesc pentru români și, desigur, uraniu românesc, pentru ca românii să aibă acces urgent la energie mai ieftină și mai curată