Bihoreanul Felix Cozma face parte din delegația României la “Conferința miniștrilor europeni responsabili cu transformarea publică și serviciul public” care are loc astăzi, 17 martie 2022, la Strasbourg, la Institutul Național al Serviciului Public.

Alături de Vasile-Felix Cozma, președintele ANFP, din delegația României mai fac parte și Vlad Stefan Niculae, secretar de stat Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – șeful delegației, Richard Kovacs – consilier Ministru și Domnica Focșăneanu – director adjunct Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

,,Misiunea mea aici este să prezint proiectele susținute de ANFP pentru reformarea funcției publice. Obiectivele acestor proiecte constau în dezvoltarea competențelor necesare pentru digitalizarea administrației publice, crearea premiselor pentru elaborarea cadrului de competențe digitale pentru funcția publică, colaborarea cu mediul academic, privat și ONG-uri, crearea unui sistem integrat de management al resurselor umane și financiar, competent, performant și deschis către cetățeni”, a declarat Felix Cozma.

Bihoreanul în vârstă de 41 de ani care se află la al doilea mandat în fruntea funcționarilor publici a adăugat: “În plus, ne dorim îmbunătățirea imaginii funcției publice și crearea brandului de angajator de succes al ANFP, prin operaționalizarea concursului national şi nu în ultimul rând, încurajarea schimbului de experiență și bune practici”.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici este instituţia publică a administraţiei publice centrale care asigură gestiunea și managementul funcţiei publice şi ale funcţionarilor publici, precum și evidența personalului plătit din fonduri publice.

Articolul precedentCresc amenzile pentru cei care dau foc miriştilor. Ministrul Mediului a anunțat la cât vor ajunge
Articolul următorFlorian Bodog: Este timpul să ne mobilizăm și noi și să cerem aliaților noștri americani eliminarea vizelor!