Un bărbat de 55 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, rănit în abdomen, după ce un tânăr de 19 ani a tras asupra sa cu un pistol cu bile.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 20.40, pe Aleea Roman din Reşiţa. Potrivit poliţiştilor, tânărul de 19 ani ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, tânărul de 19 ani a părăsit locul şi a ascuns pistolul cu bile din plastic într-o debara din scara unui bloc, unde a fost găsit de polițiști. De asemenea, în cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au identificat și pe agresor şi l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„Tânărul de 19 ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru. (sursa)

Articolul precedentAtac armat în Baia Mare. Un trăgător a deschis focul împotriva unei mașini oprite la un semafor (VIDEO)
Articolul următorNu mai dormiți cu telefonul sub pernă sau pe noptieră. Nu vă puteți imagina la ce pericolele sunteți expuși