Un bărbat de 33 de ani din municipiul Oradea a fost internat cu forţa într-un spital şi cercetat penal pentru violenţă domestică, după ce şi-ar fi agresat partenera. Poliţiştii au fost nevoiţi să-l imobilizeze pe bihorean, după ce acesta a spart cu pumnul un geam din apartament, într-un acces de furie, informează IPJ Bihor, citat de Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, poliţiştii şi pompierii au spart uşa apartamentului, fiind obligaţi să-l imobilizeze pe orădeanul violent după ce, într-un acces de furie, acesta a spart cu pumnul un geam al locuinţei.

Apelul femeii, de 34 de ani, a fost dat miercuri, în jurul orei 19:00, solicitând ajutor deoarece este agresată de concubinul său, în locuinţa comună, afirmând că nu poate părăsi apartamentul din cauza comportamentului agresiv al bărbatului.

Poliţiştii de ordine publică orădeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, cu sprijinul pompierilor bihoreni, au pătruns în locuinţa respectivă, în care l-au găsit pe bărbatul de 33 de ani, concubin al victimei şi pe femeia care a solicitat sprijinul forţelor de ordine.

“Victima, care nu prezenta leziuni vizibile, a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale, nefiind necesară internarea sa. De asemenea, aceasta a fost îndrumată spre Serviciul de Medicină Legală Bihor, în vederea obţinerii certificatului medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite în urma agresiunii,” se arată în comunicat.

Bărbatul a fost internat cu forţa într-un spital din Oradea

Bărbatul a fost, de asemenea, transportat la spital pentru îngrijirea leziunilor autoprovocate, după ce lovise un geam, iar ulterior, din cauza comportamentului recalcitrant şi violent, s-a luat măsura internării nevoluntare într-un spital din municipiul Oradea.

De asemenea, în urma evaluării riscurilor, poliţiştii de ordine publică orădeni au emis împotriva bărbatului de 33 de ani un Ordin de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, prin care i-au fost impuse mai multe măsuri de protecţie, menite să contribuie la diminuarea riscului iminent constatat.

“În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, raportat la infracţiunea de lovire sau alte violenţe,” se mai precizează în comunicatul IPJ Bihor.

Articolul precedentPrețul gazelor naturale s-a prăbușit, ajungând la valorile dinaintea războiului din Ucraina
Articolul următorSfatul medicului cu privire la cum să bem de Sărbători. Prima regulă: un pahar de apă la un pahar de alcool / ”Cheia este să rămâi bine hidratat şi să nu forţezi rapid, unul după altul, paharele de băutură”