Scandalul dintre doi bărbați a dus la crimă în județul Bihor: un tânăr de 18 ani a lovit un bărbat de 47 de ani, iar cel din urmă a căzut, s-a izbit cu capul de asfalt și a murit, transmite Mediafax.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul arată că un tânăr în vârstă de 18 ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte în condiţiile stării de provocare.

În urma cercetărilor, se pare că în timpul nopții de luni spre marți, în jurul orei 00:15, în timp ce se afla pe DC 168 în comuna Lugaşu de Jos, satul Lugaşu de Sus, tânărul de 18 ani i-a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, o lovitură cu pumnul în zona feţei în urma căreia s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, lovindu-se puternic de asfalt în zona occipitală.

Din această cauză, bărbatul de 47 de ani a intrat în insuficienţă cardiorespiratorie acută, ca o consecinţă a fracturii craniene cu hemoragie şi a contuziei meningo-cerebrale, leziuni ce au dus, ulterior, la deces

Articolul precedentActorul Mitică Popescu a încetat din viaţă la vârsta de 86 de ani
Articolul următorCod galben de ceață în Bihor