Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă înscrierea în partid a doi dintre fondatorii USR, Raluca Amariei şi Dan Rădulescu.

„Doi foşti lideri ai Uniunii Salvaţi România (USR), din aripa conservatoare a formaţiunii, aderă la AUR. Este vorba despre Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi fostul lider al filialei judeţene Sibiu a USR, şi Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator şi preşedinte al filialei judeţene Prahova. După ce Amariei şi Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferenţelor tot mai accentuate de viziune şi de orientare doctrinară, aceşti au decis să se alăture AUR, singurul partid care îşi fundamentează activitatea pe patru mari valori: familia, naţiunea, credinţa şi libertatea”, precizează AUR într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, Raluca Amariei a declarat că a acceptat invitaţia liderilor AUR, George Simion şi Claudiu Târziu, de a participa la această „construcţie îndrăzneaţă, care are acum şansa să demonstreze că este o alternativă credibilă şi serioasă în politica românească”.

La rândul său, Dan Rădulescu a susţinut că va milita pentru un sistem de învăţământ incluziv şi performant şi pentru dreptul constituţional la un mediu sănătos. (sursa)

Articolul precedentSuper Liga se suspendă – Anunțul oficial
Articolul următorProgramele Rabla Clasic 2021 şi Rabla Plus 2021, lansate miercuri. Câți bani poți să iei de la stat