O sută de percheziţii în 35 de judeţe, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată/ O persoană ar fi importat arme neletale şi muniţie supuse autorizării şi le-ar fi vândut. 

Polițiștii din cadrul structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase din toată țara au descins marți dimineața la peste 100 de adrese într-un dosar de contrabandă cu arme neletale și muniție.

„Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale și muniție supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe județe, fără a obține autorizările prealabile impuse de lege.

Activitățile sunt realizate în 35 de județe, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu implicarea polițiștilor din cadrul structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, criminalistică și acțiuni speciale, beneficiind și de sprijinul structurilor teritoriale de jandarmi”, a transmis IGPR.

Articolul precedentVânt puternic și ninsori în toată țara: Trafic blocat, copaci și stâlpi doborâți, mii de oameni fără curent
Articolul următorUn bărbat din Timișoara s-a urcat pe bloc ca să vorbească la telefon, iar un vecin a crezut că vrea să se sinucidă