Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost protagonistul celui mai răsunător transfer din această iarnă: a semnat cu Al-Nassr.

În Arabia Saudită este interzis ca două persoane necăsătorite să locuiască împreună, dar autorităţile saudite le-au permis lui Ronaldo şi Georginei Rodriguez să stea în acelaşi apartament.

Totuși, partenera lui CR7 trebuie să respecte niște reguli stricte în Arabia Saudită, informează Marca.

“Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi.

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.”, scrie sursa citată.

Regulile pe care Georgina Rodriguez trebuie să le respecte în Arabia Saudită:

  • Trebuie să poarte abaya în public. Aceasta este o ținută, de obicei de culoare închisă, care acoperă corpul din cap până în picioare
  • Trebuie să se îmbrace cu “modestie și bun gust”. Cu alte cuvinte, să nu mai lase nimic la vedere, fără haine strâmte și scurte
  • Importul și consumul de alcool și produse din porc sunt strict interzise
  • Nu are voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul Ramadanului, între martie și aprilie
  • Pentru că nu este musulmană, nu are voie să viziteze Orașele Sfinte, precum Mecca sau Medina, și nici alte situri naturale sau monumente. Pentru a face aceste lucruri, Georgina și Cristiano au nevoie de permisiune specială

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu echipa saudită Al-Nassr. Portughezul a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume.

Cristiano Ronaldo va primi o vilă din Riyadh, capitala Arabiei Saudite, o firmă de pază proprie, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, unul de baschet, trei restaurante și o sală pentru gimnastică, potrivit presei saudite.

Până atunci, starul portughez stă alături de familie într-un hotel de cinci stele din Riyadh (Four Seasons).

Potrivit Daily Mail, Cristiano Ronaldo are la dispoziție 17 camere, distribuite pe două etaje ale clădirii impozante care are 99 de etaje.

În acest zgârie-nori, fotbalistul portughez a primit o zonă specială, “Kingdom Suite”, care costă aproximativ 280.000 de euro pe lună.

“Locuința oferă o priveliște de neuitat asupra orașului Riyadh. Se întinde între etajele 48 și 50 ale hotelului, având o sufragerie mai mare decât majoritatea locuințelor din Marea Britanie. Printre aceste 17 camere se numără un birou privat, o cameră-restaurant și o cameră de conferință”, notează sursa citată.

Hotelul pune la dispoziție mai multe restaurante, fiind acoperită aproape toată gastronomia internațională (China, Japonia, Liban, India, Europa).

Georgina Rodriguez este de asemenea foarte mulțumită de condițiile oferite, întrucât are la dispoziție mai multe magazine de lux în incinta hotelului.

Alte facilități la care poate apela Cristiano Ronaldo sunt spa, saună, piscină, cinema privat, săli de masaj, teren de tenis și de fotbal, săli de fitness.

Abia în luna februarie, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și cei cinci copii ai lor se vor muta într-o vilă de lux pusă la dispoziție de Al-Nassr. (sursa)

Articolul precedentElevii revin la cursuri după vacanţa de iarnă/ Recomandări privind purtarea măştii în şcoli, în contextul numărului mare de cazuri de viroze şi gripă
Articolul următorVremea se schimbă radical. ANM a emis o informare de ninsori și viscol la munte, ploi și vânt puternic în restul țării. Totuși, maximă de 14 grade în Crișana