Poliţiştii de frontieră din judeţul Bihor împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu nu au permis intrarea în România a unui camion, încărcate cu peste 22.900 kilograme de deşeuri din hârtie, pentru care şoferul nu deţinea documentaţia necesară pentru transferul de deşeuri.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş I au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii deşeuri din hârtie, încărcate în Italia, pentru o societate comercială din judeţul Arad”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliţiei de Frontieră. 

În urma analizei documentelor prezentate la control, cu sprijinul reprezentanţilor Gărzii de Mediu, s-a constatat că încărcătura din camion nu îndeplineşte condiţiile legale de intrare pe teritoriul ţării, şoferul neavând documentaţia necesară prevăzută de lege pentru transferul de deşeuri.  

În total, în camion se aflau 22.960 kilograme de deşeuri. (news.ro)

Articolul precedentUSR, atac dur la Iohannis și Hellvig: Nu putem accepta ca România să fie condusă de epoleți / Sunt oameni care, pe canale oculte, vor să pună o liniște de tip iliberal pe România
Articolul următorDouă mesaje bune, în scurtul discurs al lui Zelenzki: România și firmele românești vor participa la refacerea Ucrainei după război. Vrem să avem un dialog cu România pentru a asigura protecția minorităților