Kevin McCarthy, președintele camerei inferioare a Congresului american dorește investigarea procurorului din New York care anchetează sumele plătite de către fostul președinte Donald Trump către o fostă actriță porno, din banii pentru campaniile electorale și declarați ca fiind cheltuieli pentru consultanță juridică.

Față de acest amestec brutal, cu bocancii, al politicului în activitatea Justiției, probabil că sunt deja ambasade care vor chema oamenii la proteste, în stradă, pentru apărarea statului de drept, aflat sub asediu în America.

Printre ele, cele ale Olandei și Suediei, desigur, dar chiar și cea a României, țară care, în ultimii ani, a învățat multe de la Ambasada SUA la București și nici măcar de la ambasador, pentru că ani de zile nu ne-au trimis unul…

Donald Trump a fost acuzat penal. Este pentru prima dată în istoria Americii când un președinte este inculpat penal

Donald Trump a fost pus sub acuzare penală de Curtea de Justiție din Manhattan. Este pentru prima dată în istoria Statelor Unite când un fost președinte va fi inculpat penal. Acuzațiile vizează plățile făcute unei vedete de filme pentru adulți, pentru a mușamaliza relația extraconjugală pe care Trump a avut-o cu aceasta. După care a încercat să deconteze cheltuielile.

Donald Trump ar trebui să se predea autorităților săptămâna viitoare. Conform procedurii, fostul președinte va trebui să meargă în Manhattan pentru a i se lua amprentele, precum și pentru alte formalități aplicate oricărui inculpat penal. (sursa)

Articolul precedentAmenzi pentru cei care plantează flori sau copaci pe spațiile verzi din jurul blocurilor!
Articolul următorDe când este 1 aprilie este Ziua păcălelilor?