Incredibil, dar adevărat! În cursul alegerilor americane de la jumătatea mandatului, doi politicieni democrați au fost realeși în Congresul SUA, deși au murit în luna octombrie.

Unul dintre aceștia, Anthony DeLuca, care a decedat la 9 octombrie, la vârsta de 85 de ani, după o luptă cu limfomul, a obținut 85% din voturi, informează Fox News.

„Deși suntem incredibil de întristați de pierderea reprezentantului Tony DeLuca, suntem mândri că alegătorii continuă să-și demonstreze încrederea în el și angajamentul față de valorile democratice prin realegerea lui postumă”, se arată într-un comunicat emis de democrați.

O situație similară a fost înregistrată în statul Tennessee. Democrata Barbara Cooper, care a decedat la data de 25 octombrie, la vârsta de 93 de ani, a „triumfat” în districtul 86 al Congresului din Memphis.

Numele lui Cooper a rămas pe buletinul de vot după moartea ei, potrivit legii statului, a informat Consiliul Electoral al Comitatului Shelby, care a precizat că vor fi organizate alegeri speciale. (sursa)

Articolul precedentSindicatele din Ambulanță declanșează proteste împotriva lui Ciucă și a lui Arafat. Acuză SABOTAREA serviciilor publice de Ambulanță de către Departamentul pentru Situații de Urgență!
Articolul următorProtecția Consumatorului introduce o strategie prin care agenţii economici pot cere să fie controlaţi de comisarii instituţiei/ Dacă vor fi găsite nereguli, aceştia nu vor fi amendaţi, ci au un termen să remedieze deficienţele