Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara, INTERLOG COM SRL și CORPORACTIVE CONSULTING SRL, implementează proiectul „SICONET – Servicii Integrate, Calificare și Ocupare, pentru tinerii NEETs” – POCU/909/2/4/150192.

Beneficiarii acestui proiect sunt tinerii NEETs șomeri, cu vârsta între 16-29 ani, cu domiciliul sau reședința în regiunile de dezvoltare Vest și Nord-Vest, înregistrați și profilați în prealabil de Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din cele 2 regiuni de dezvoltare.

În vederea îmbunătățirii situației tinerilor din categoria NEETs, prin promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă și sprijinirea mobilității forței de muncă în scopul integrării durabile pe piața muncii a tinerilor, în special a celor care nu au un loc de muncă, educație sau formare, inclusiv a tinerilor cu risc de excluziune socială și a tinerilor din comunitățile marginalizate, organizam evenimentul BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, spune un comunicat de presă primit la redacție.

Evenimentul se va desfășura în data de 27.10.2022 în intervalul orar 09.00-16.00, în Sala Mică a Primăriei Beiuș, Str. Samuil Vulcan nr. 16, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens.

Conform directorului executiv al AJOFM Bihor, Bekesi Csaba, angajatorii prezenți vor avea la dispoziţie pe întreaga durată a evenimentului un stand expoziţional cu următoarele dotări: masă de lucru, scaune, sursă de curent, etc. Toate costurile ocazionate de închirierea, amenajarea, paza, serviciile de catering, curățenia spațiului expozițional vor fi suportate de organizatori. De asemenea, spune Bekesi, vrem să subliniem că participarea la acest eveniment este gratuită.

Pentru informaţii suplimentare, puteți contacta numărul de telefon 0359461731 – Fotache Emilia, sau puteți scrie la adresa de email emilia.fotache.bh@anofm.gov.ro.

Articolul precedentCine nu vrea România în Schengen. Ciolacu bate obrazul PPE și Renew
Articolul următorSuma lunară de care are nevoie o familie cu doi copii pentru un trai decent în România