În plină criză politică şi sanitară, preşedintele Klaus Iohannis nu a mai fost văzut de ceva vreme.

În ultimele 30 de zile, mai puţin de jumătate au fost lucrătoare pentru şeful statului, cel puţin din punct de vedere al agendei comunicate de site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Ieri, însă, au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis de la Sibiu, acolo unde a fost întâmpinat de protestatari când mergea la slujba de duminică.

Slujba de la Administraţia Prezidenţială pare să nu o mai fi onorat-o de pe 4 noiembrie. Atunci găsim pe site ultima acţiune cu caracter public.

Ieri, preşedintele a fost primit cu un mesaj ironic, chiar înainte de a intra în biserică. O femeie i-a strigat “Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.

Preşedintele Iohannis, din nou la golf

A venit apoi şi al doilea semn de activitate pe ziua de ieri. Potrivit g4media.ro, preşedintele Klaus Iohannis a fost din nou la Pianu de Jos, unde a jucat golf.

Potrivit unor surse de la faţa locului, șeful statului a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului și a plecat puțin după ora 15. Pe acel teren de golf sunt 18 găuri, iar o partidă de golf durează aproximativ patru ore.

Nu este prima dată când președintele Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară. Klaus Iohannis a mai frecventat clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe 30 octombrie, când se comemorau şase ani de la tragedia Colectiv. (sursa)

Articolul precedentFOTO. Cum arăta o adeverință de vaccinare în urmă cu 150 de ani
Articolul următorUAMT Oradea resimte șocul pandemiei în industria auto. Pierderi de 7,5 milioane lei în primele 3 trimestre