Crezi în zodii și în efectele pe care ele le au asupra vieții tale? Ai auzit vorbindu-se despre diferitele vaccinuri, dar încă nu știi care ți se potrivește cel mai bine? Te îngrijorează efectele secundare pe care le pot avea diferitele seruri, mai ales dacă în ziua aia îl ai pe Mercur în retrograd? Află ce vaccin ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie.

1) Berbec, Pești, Leu, Rac – Felicitări, ești o fire impulsivă și dinamică. Îți place să trăiești periculos: uneori te speli pe mîini mai puțin de 30 de secunde. În timpul pandemiei, cînd toată lumea făcea pîine, tu te-ai apucat să faci pizza. Deci vaccinul care ți se potrivește cel mai bine este cel de la AstraZeneca, iar localitățile cele mai indicate pentru o programare sînt Bucecea, Zimnicea, Fieni sau Hîrșova. Foarte important e să nu te temi de efectele secundare care pot include incapacitatea temporară de a cînta nota Fa, blană de leopard, sensibilitate la avocado, coșmaruri cu contabili și o bluză foarte frumoasă care a intrat la apă.

2) Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion – Felicitări, ești o fire visătoare și plină de imaginație. În timpul pandemiei ai făcut baie împreună cu cumpărăturile. Ți-ai făcut prieten un păianjen pe nume Alexandru, dar doamna de la curățenie n-a știut și l-a trecut la victime ale COVID-19. Uneori îți place să-ți cobori masca sub nas în mijloacele de transport în comun, dar îți ții respirația, pentru că asta te excită foarte tare. Vaccinul care ți se potrivește cel mai bine este Moderna. Localitățile cele mai indicate pentru o programare sînt Dragalina, Ciulnița, Gîlgău Almașului, Faraoanele. Efectele secundare pot include buze de cărășel, incapacitatea de a călători în Maldive, ghinion la păcănele, un scîrțîit ciudat de la bucșe, intoleranță la viezuri dresați.

3) Săgetător, Vărsător, Gemeni, Balanță – Felicitări, ești un om hotărît care știe ce vrea de la viață și nu se teme să pună piciorul în prag. În timpul pandemiei ai învățat să cînți la chitară, dar ai decis că ești prea bun și lumea o să devină invidioasă, așa că ai abandonat muzica pentru totdeauna. Tot în pandemie ai pornit o afacere cu lumînări parfumate care a dat faliment pentru că toți cunoscuții tăi își pierduseră mirosul. Vaccinul care ți se potrivește cel mai bine este Pfizer. Localitățile cele mai indicate pentru o programare sînt Chișineu-Criș, Bovalșnița, Dragalina, Crăcăoani. Efectele secundare pot include sensibilitate la Lucian Mîndruță, pierderea cheilor de la boxa cu murături, atracție pentru muzica reggeton, incapacitatea de a recunoaște români în străinătate. (catavencii.ro)

Articolul precedentDOVADA că Vlad Voiculescu a mințit! Personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit din cauza oamenilor săi (DOCUMENT)
Articolul următorA patra ordonanță de urgență pentru aceleași ajutoare de stat COVID, pentru IMM