Patrick Andre De Hillerin: Acum o lună, apărea, mai pă influențăreală, așa, un “studiu” făcut de niște unii, un site de rezervări din Cluj (travelminitpunctro).

Băi, nene, să vezi ce nașpa erau turiștii români, care, citez din “studiu”: “cei mai mulţi iau cu ei produsele cosmetice consumabile (gel de duş, săpun etc.), însă nu lasă patul făcut şi nu consumă alimentele din minibar”. Nașpa, nu?

Cum adică să iei sau să folosești produsele cosmetice din camere? Alea sunt pentru a fi admirate, nu pentru a fi folosite. Doar nu vreți să alimenteze ăia cu produse cosmetice în fiecare zi? Și, cum adică? La placare turistul român nu face patul, nu dă cu aspiratorul, nu spală geamurile? Ce țăran, dom’le, ce țăran.

Bine, acum o lună ăștia de la travelminitpunctro (din Cluj, dacă am uitat să menționez) erau mega-optimiști, spunând că va merge foarte bine turismul pe litoral anul ăsta, că sunt rezervări în draci…

Acum, după o lună de când i-au certat pe turiștii români cam țărani, cred că ar fi în stare să scoată un nou studiu, a cărui concluzie ar trebui să fie: turiștii români sunt rugați să ia și halatele, și prosoapele și, dacă vor, chiar și lămpile din camere, la plecare, numai să vină dracului și să se cazeze în hotelurile din România. (sursa)

Articolul precedentIon Cristoiu. ”De ce se prăbușește Iohannis în sondaje? Românii și-au dat seama că lucrează numai și numai pentru interesul său personal: Cel de a pune mâna pe un job la NATO.”
Articolul următorRomânia este unul dintre statele cu cea mai mare suprafață cultivată cu castraveți din UE (infografic)