O explozie uriașă, care s-a auzit în tot municipiul Târgu Mureș, dar și în localitățile limitrofe, s-a produs în noaptea de marți spre miercuri la Combinatul Chimic Azomureș.

Cauza deflagrației a fost o fisură a conductei de gaze. Printr-o minune, nimeni nu și-a pierdut viața. În schimb, un angajat al combinatului a fost rănit la o mână. A fost dus la spital și este în afara oricărui pericol.

Este a treia explozie urmată de un incendiu, care are loc la noi în țară, într-o zonă de producție industrială, în mai puțin de o săptămână.

Vineri s-a întâmplat nenorocirea de la Petromidia, soldată cu un mort și cinci răniți. O zi mai târziu, o altă deflagrație a zguduit o fabrică de BCA, în zona industrială a municipiului Constanța.

Alarma s-a dat în jurul orei unu noaptea, după ce explozia puternică s-a auzit în tot orașul, dar și în localitățile din împrejurimi. Oamenii, care au ieșit imediat din case, au putut vedea flăcări uriașe deasupra Combinatului Chimic Azomureș.

18 autospeciale ISU și ambulante, dar și polițiști și jandarmi, au venit la fața locului. Flacările au fost oprite înainte să se producă un dezastru. (stirileprotv.ro)

Articolul precedentLudovic Orban, îmbrâncit de bodyguarzii aduși de Florin Cîțu la alegerile PNL
Articolul următorCum mi s-a părut că am nimerit într-un Telejurnal din anii ’80. Săptămâna manipulărilor grosiere